KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_luftvatten/>

 luftvattenvärmepumpar i mälardalen

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Luft/Vattenvärmepumpar i mälardalen

Har du vattenburenvärme i huset och vill minska uppvärmningskostnaden så kan en luft/ vattenvärmepump vara ett lämpligt alternativ. Installation sker utan att det behöver borras i marken eller andra stora ingrepp på fastigheten. Det här är ett alternativ som nyttjar den värme i luften som solen ger, och överför den till varmvatten i dina vattenledningar. På så sätt får du både varmvatten och varm och skön värme inomhus. 

Kontaktformulär

Luftvattenvärmepumpens fördelar

• Investeringskostnaden är snart tillbaka på kontot.
• Både vatten och luft värms upp, ingen annan värmekälla krävs.
• Installationen sker utan påverkan på trädgården.
• Räknas som förnybar energi eftersom den använder den energi som solen ger.
• Kan även värma upp din pool.

INTRESSSERAD? KONTAKTA OSS.

FAQ

Här får du svar och information om vanligt ställda frågor angående luftvattenvärmepumpar:

En luftvattenvärmepump värmer upp vattnet inomhus med hjälp av solenergi som är lagrad i utomhusluften. Det sker genom att man utsätter ett värmemedium för över- och undertryck i en specifik ordning, på så sätt kan vattnet hettas upp för att sedan ledas ut till kranar och värmesystemet i huset. Genom att nyttja den energi som solen ger så får man en förnybar värmekälla som ger betydligt mindre koldioxidutsläpp än vad många av de traditionella värmekällorna ger. Med dagens teknik som kan en luftvattenvärmepump ge en effektiv uppvärmning.

Till skillnad från en luft/ luftvärmepump som endast värmer upp luften inomhus så värmer en luft/ vattenvärmepump upp vattnet i ditt vattenburna system. Du får alltså både värme och varmvatten med en luftvattenpump. För att installera en luftvattenvärmepump så krävs det alltså att värmesystemet är vattenburet. Båda systemen har samma princip och använder sig av den energi som finns i utomhusluften för att komprimera den och het gas eller vätska värmer upp inomhus.

Värmepumpen är enkel att manövrera och kräver inget underhåll av dig. Du kommer kunna njuta av värme och varmvatten i många år med din nya luft-vatten värmepump. Vi rekommenderar att man bokar service på sin anläggning varje år för att bibehålla prestanda. Med en årlig service kan du försäkra dig om att värmepumpen kommer fungera och vara effektiv i många år. Vi hjälper dig gärna med servicen när det är dags, så hör av dig oss så bokas en servicetekniker. Med ett serviceavtal blir det ännu enklare - då hör vi av oss till dig när det är dags för service.

Hur du en pool så har du ännu en anledning att skaffa luftvattenvärmepump. Du kan få en längre och bekvämare badsäsong genom att komplettera din värmepump med tillbehör som gör att du även kan värma upp poolen. Genom att nyttja luftvattenvärmepumpen till att även värma poolen kan du börja bada tidigare på våren och senare på hösten. På så sätt kan du njuta av poolen mer och få bättre valuta även för den investeringen. Kostnaden för att värma upp din pool beror på många faktorer, hur stor den är och vilken övertäckning du har bland annat. Vi kan hjälpa dig att titta på vad uppvärmning av din pool skulle innebära.

Vi hjälper dig hela vägen från rådgivning till planering och installation. Vi är behjälpliga även med service – din kompletta leverantör helt enkelt. Med oss får du professionell hjälp hela vägen från början med våra noga utvalda installatörer och servicetekniker Vi har det som krävs för en trygg affär, och självklart har vi ansvarsförsäkring på alla delar av installationen.

"Luftvattenvärmepump tål att jämföras"

ENWELL MÄLARDALEN
RING OSS GÄRNA PÅ 020-51 02 00

Kontakta oss:

Service ENWELL Mälardalen
020-510200 | service.eskilstuna@enwell.se

Calle Bergström | Säljare Stockholm
076-765 73 76 | calle.bergstrom@enwell.se

Arnulf Ibsen | Säljare Nyköping
070-870 52 97 | arnulf.ibsen@enwell.se

Carolina Johansson | Säljare Eskilstuna
016-201 10 33 | carolina.johansson@enwell.se


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

mälardalen mälardalen luftvatten
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.