KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_varmepumpar_ny_ny/>

värmepumpar i mälardalen

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Värmepump & värmepumpar i mälardalen

Vi säljer och installerar olika typer av värmepumpar i städer som tex Eskilstuna, Västerås, Nacka och Nyköping. Läs mer nedan om vilken värmepump som kan passa era behov bäst. Har ni frågor eller vill diskutera fram den bästa lösningen, kontakta då en säljare på något av våra kontor. Tillsammans finner vi den bästa värmepumpen för ert hushåll.

KONTAKTFORMULÄR

MiniBoxBilder banner_mini_luftluft_enwell_1

LUFT/Luftvärmepumpar

En luft/luftvärmepump är ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader, framför allt om du inte har ett vattenburet värmesystem.

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_luftvatten_enwell_1

Luft/vattenvärmepumpar

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vattenvärmepump. Kräver varken borrning eller grävning.

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_franluftvarme_enwell_1

Frånluftsvärmepumpar

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_bergvarme_enwell

Bergvärmepumpar

I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge värme i ditt hus.

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_jordvarme_enwell_1

Jordvärmepumpar

Jordvärme kan vara ett bra val om det inte finns berg som lämpar sig för bergvärme där du bor. Tar tillvara på solenergin som lagrats i marken.

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_sjovarme_enwell

Sjövärmepumpar

Om du bor nära en sjö och det inte finns berg att borra i så kan sjövärme vara ett bra alternativ. Solenergi som lagrats på sjöbotten är en miljövänlig och förnybar resurs.

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_1_6_boxar_varmepumpsberedare

Värmepumpsberedare

En värmepumpsberedare är en varmvattenberedare med inbyggd värmepump.

Läs mer

 

Installation av värmepumpar och bergvärme i Stockholm, Södermanland, Västmanland

Vi installerar värmepumpar och utför service i större områden runt omkring kontoren i Eskilstuna, Nyköping och Nacka, däribland Stockholm, Södermanland och Västmanland. Skulle du bo eller ha verksamhet utanför dessa områden är du fortfarande välkommen att kontakta oss. Projekten vi utför görs i allt från småhus och sommarstugor, till stora villor och kommersiella fastigheter.

Efter köp och installation av en värmepump kan du njuta av en bekväm och smidig uppvärmning i hemmet. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din investering är det viktigt att ge värmepumpen regelbunden service, oavsett om det rör sig om luftvärmepump, frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller annan värmepump. Vid köpet kan du teckna ett serviceavtal för att redan från början garantera att din värmepump får professionell tillsyn och rengöring när det rekommenderas. Det går också bra att kontakta oss för att boka servicebesök efterhand.

Service av värmepumpar

När du tjänar på att byta ut en gammal värmepump
En värmepump är en trygg och smart investering som ska hålla i många år. Olika värmepumpstyper har olika lång beräknad livslängd men gemensamt för alla är att en alltför gammal värmepump är sämre på att leverera värme effektivt. Därmed blir den onödigt dyr i drift och i värsta fall går den sönder när den behövs som mest. De nyare modellerna är mer effektiva och kostnadsbesparande än äldre modeller eftersom tekniken har utvecklats mycket under de senaste tio åren. Det kan vara svårt att veta när det lönar sig att byta ut en befintlig värmepump som varit verksam i många år. Vi ger dig gärna råd om detta.

Generösa garantier på värmepumpar
IVT erbjuder marknadens bästa garantier på värmepumpar, med 10 års garanti på kompressorn och 6 år på övriga delar. Vi ger dig också en garanti på att aldrig vara utan värme i mer än 24 timmar under vinterhalvåret vid ett driftstopp som orsakats av värmepumpen.

Kontakta oss:

Service ENWELL Mälardalen
020-510200 | service.eskilstuna@enwell.se

Calle Bergström | Säljare Värmepumpar | Stockholm
076-765 73 77 | calle.bergstrom@enwell.se

Arnulf Ibsen | Säljare Värmepumpar | Nyköping
070-870 52 97 | arnulf.ibsen@enwell.se

Carolina Johansson | Säljare Värmepumpar | Eskilstuna
016-201 10 33 | carolina.johansson@enwell.se

Jörgen Gustavsson | Säljare Värmepumpar | Katrineholm - Vingåker
072-402 88 60 | jorgen.gustavsson@enwell.se

Kundcase & FILMER

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

mälardalen mälardalen värmepumpar
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.