KONTAKTA OSS
ToppBanner ras_haori_in_situ_pic_fabric_graybeige_new/>

Luft luftvärmepumpar från Toshiba

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Luft luftvärmepumpar från Toshiba Mälardalen

Ett snabbt och enkelt sätt att sänka dina uppvärmningskostnader är att komplettera din värmekälla med en luftvärmepump. För hus med direktverkande el eller annan befintlig uppvärmning och som saknar vattenburet system är luft/luftvärmepumpen ett utmärkt val för att minska kostnaderna för uppvärmning. Våra effektiva luftvärmepumpar återanvänder värmen i utomhusluften för att skapa värme inomhus. En annan fördel med just luft/luftvärmepump är att den kan användas som AC och kyla inomhusluften under varma sommardagar. Med en enkel installation får du alltså två funktioner som skapar behagligare inomhusklimat. En luft/luftvärmepump har en förhållandevis låg investeringskostnad och värmen är dessutom miljövänlig.

KONTAKTFORMULÄR

Toshibas luft luftvärmepumpar

Daiseikai 9.5 A+++
Premiumvärmepump, för dig som vill ha en mycket hög energibesparing. En av de energisnålaste på marknaden, med många smarta funktioner & med avancerad luftrening. 

Läs mer i broschyren


HAORI A+++
Nu har du möjlighet att designa din egen luftvärmepump. Med sex olika textilfronter att välja på smälter HAORI väl in i de flesta miljöer och erbjuder många smarta funktioner.

Läs mer i broschyren


Shorai Edge A+++
För dig som eftersträvar en värmepump med en design som sticker ut och som ger dig en hög energibesparing även vid låg utomhus temperatur. Med andra ord en premiumvärmepump.

Läs mer i broschyren


Seiya A++
SEIYA Nordic är luftvärmepumpen som erbjuder en tyst och kostnadseffektiv lösning med rejäl energibesparing samt perfekt temperatur med behaglig värme och kyla varhelst du behöver det.

Läs mer i broschyren


Golvmodell A++
Kompakt värmepump för montage på väggen nära golvet. Passar in under ett fönster. Ger behaglig golvvärme. Med många smarta funktioner.

Läs mer i broschyren

Luft/luftvärmepump – prisvärt och effektivt komplement
Funktionen hos en luftvärmepump är att den på ett mycket energieffektivt sätt kan utvinna värme ur luften utomhus och överföra den till inomhusluften. Det är solenergi som värmer luften utomhus, den energi som återanvänds är alltså förnybar och miljövänlig. Utetemperaturen påverkar effekten hos en luftvärmepump. Ju kallare utomhusluften är ju mindre värme kan utvinnas ur den, men det finns gott om lagrad solenergi även i riktigt kall luft. Toshiba har luftvärmepumpar som kan utvinna värme ur luften ända ner till 25-30 minusgrader. Även du som söker uppvärmning till fjällstugan kan hitta en modell som klarar jobbet! Luft/luftvärmepumpen bör utgöra ett komplement till en annan värmekälla, tex braskamin eller direktverkande el. Våra luftvärmepumpar kan vanligen täcka upp till hälften av uppvärmningsbehovet. Notera att luftvärmepumpar av modellen luft/luft inte genererar något varmvatten, de passar alltså bäst för hus som har en lösning för varmvatten eller utrymmen som saknar behov av varmvatten. Jämför du med andra system för uppvärmning och AC inser du snabbt att inköp och installation av luft/luftvärmepump är ett mycket prisvärt alternativ.

"Lägre uppvärmningskostnader med luftvärmepump från Toshiba"

TOSHIBA
ENWELL MÄLARDALEN
RING OSS GÄRNA PÅ 020-51 02 00

Installera luft luftvärmepump i Stockholm

Luft/luftvärmepumpar består av två delar; en del som sitter utanpå byggnaden och utvinner värme ur utomhusluften och en del som sitter inomhus och överför värmen till inomhusluften. Var delarna placeras påverkar effekten, det är gynnsamt att placera delarna nära varandra men även inomhusdelens placering är viktig. Rådgör gärna med oss i ett tidigt skede för att få tips om både val av pump och delarnas placering. Installation av en luft/luftvärmepump bör göras av en certifierad installatör. Sett till effekten på inomhusklimatet är installationen snabb, enkel och utan större ingrepp på huset.

Luft luftvärmepumpar anpassade för svensk vinter

För att möta olika behov av uppvärmning har Toshiba tagit fram ett brett urval av trygga och energieffektiva luftvärmepumpar. Samtliga modeller byggda för att klara av utmaningarna i det nordiska klimatet. Oavsett om det är ett stort hus, en sommarstuga eller ett garage som behöver värme och kyla så har Toshiba en pump som passar. För dig som lägger stor vikt vid design finns också stilsäkra alternativ i olika färger. Varje modell kommer i två olika varianter, en för mindre hus och en för större. Riktigt stora hus behöver ofta mer än en luftvärmepump.

Försäljning, rådgivning och installation

Mälardalens Värmepumpcenter är en del av Enwell och återförsäljare av Toshibas luftvärmepumpar. Kontakta oss gärna för rådgivning inför byte av värmepump eller vid nybyggnation. Du kan även boka ett hembesök så får du rådgivning på plats och hjälp att välja rätt pump och placering utifrån dina unika förutsättningar. När du sedan bestämt dig sköter våra certifierade och erfarna installatörer allt som rör både installation och grundinställningar av din nya pump. För er trygghet innehar vi en ansvarsförsäkring som täcker arbetet med installationen. Enwell har ett 20-tal kontor i mellersta och södra delen av Sverige. Välkommen att kontakta oss!


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

mälardalen mälardalen luftvatten
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.