logo
phone logo

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSSKONTAKTA OSS

ENWELL är Sveriges största bolagsgrupp som inriktar sig på bergenergi. Vi på ENWELL Mälardalen är stolta över att sedan 2013 vara en del av koncernen, tillsammans med våra andra kunniga systerbolag runtom i Sverige. Den största ägaren i ENWELL är Vattenfall. ENWELL står för energi och välbefinnande (EN från Energy och WELL från Well-being/Wellness). Det är också precis vad vi på ENWELL Mälardalen strävar efter att ge våra kunder i form av kostnadseffektiva och miljösmarta lösningar till hus och fastigheter. Vår expertis sträcker sig över hela området som rör energi och vatten, med värmepumpar och brunnsborrning. Erfaren personal ser till att projekten alltid levereras med en stabil och kunnig hand. Du som kund ska känna dig både trygg och nöjd med att anlita oss.

  Öppet Lunch Telefontider
Måndag 07 - 16 12 - 13 09 - 16
Tisdag 07 - 16 12 - 13 09 - 16
Onsdag 07 - 16 12 - 13 09 - 16
Torsdag 07 - 16 12 - 13 09 - 16
Fredag 07 - 16 12 - 13 09 - 16

Ditt kunskapscenter i Eskilstuna
för värmepumpar, energi och miljö

Till oss är du välkommen med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter. IVT har också Sveriges enda Svanenmärkta värmepump. Grunden till Mälardalens Värmepumpcenter, MVC, lades för mer än 30 år sedan. Vårt kontor ligger i Eskilstuna och vårt primära arbetsområde är Södermanland och Västmanland. Du är givetvis välkommen även om du bor eller har verksamhet utanför detta område. Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar!

ENWELL MÄLARDALEN
Kungsgatan 65
632 21 Eskilstuna
020-51 02 00
malardalen@enwell.se

Butik: 13.00 - 16.00 vardagar

KONTAKTA OSS PÅ ENWELL MÄLARDALEN!

ENWELL Mälardalen finns i Eskilstuna, Nyköping och Nacka
Mälardalen har kontor på tre platser: Eskilstuna, Nyköping och Nacka. Alla tre ställen är så kallade IVT Center. Det betyder att vi är certifierade och utbildade enligt svenska varumärket IVT:s höga krav. IVT är ett av de mest respekterade varumärkena på marknaden och tillverkar värmepumpar som håller högsta standard både i kvalitet och kostnadsbesparing i form av energieffektivitet. Dessutom har IVT Sveriges enda Svanen-märkta värmepump.

Totalansvar – från start till mål
Vi brukar prata om totalansvar. Så vad innebär det? Det betyder att vi är med hela vägen från början till slut, och vidare för uppföljning och service. ENWELL Mälardalen tar sig an allt från rådgivning och planering, till montering och service när det gäller värmepump eller borrning av vattenbrunn. Ett köp från oss är inte bara ett köp – du får hjälp av vår kunniga personal hela vägen. Vi anlitar inte underleverantörer utan utför alla delar av arbetet själva, tack vare att vår personal har den behörighet och certifiering som krävs.

"Installation av värmepumpar och bergvärme i Stockholm, Södermanland, Västmanland"

ENWELL MÄLARDALEN
RING OSS GÄRNA PÅ 020-51 02 00

ENWELL Eskilstuna
IVT Center

020-51 02 00
malardalen@enwell.se

ENWELL Nacka
IVT Center

020-51 02 00
malardalen@enwell.se

ENWELL Nyköping
IVT Center
020-51 02 00
malardalen@enwell.se


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

mälardalen mälardalen kontakta oss
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.