logo
phone logo

Vi är specialister på installationer av hållbara energilösningar

KONTAKTA OSS

INSTALLATION

Vi tar hand om allt från råd och planering, till installation och service när du köper värmepump eller brunnsborrning från oss. Vi kallar det totalansvar och det gör att du kan känna dig trygg med ditt köp. Att vi kan ta det ansvaret beror på att vi har kompetent och erfaren personal, samt att vi utför alla delar av arbetet själva och inte anlitar underleverantörer.

Skaffa värmepump – Så går det till
När du köper värmepump av oss så inleder vi alltid med ett kostnadsfritt besök för att besikta tomten och ditt hus. Vi svarar på alla frågor du kan tänkas ha och gemensamt kommer vi överens om hur installationen ska utföras. Efter vårt besök kan vi räkna fram en mer precis energisparkalkyl samt ge dig en slutgiltig offert. Vår erfarenhet gör att du får en energisparkalkyl som håller, förutsatt att inte husets energibehov förändras. Vi tillämpar fasta priser på värmepumpsinstallationer.

Smidig installation
Själva installationen tar sedan olika lång tid beroende på vilken värmepump du ska ha, men i regel tar ingen installation längre tid än en vecka. När vi är klara med installationen får du en genomgång av funktioner, inställningar och skötselråd. Du får även ett igångkörningsprotokoll. Om du köpt värmepump så tar vi alltid kontakt med dig inom sex månader för att stämma av att allt fungerar som det ska. Du har då möjlighet att ställa frågor och dessutom få tips och råd om hur du bäst hanterar din nya värmepump.

Kontaktformulär

Marknadens bästa garantier

En värmepump är en stor investering och då är det viktigt att du har en garanti som du kan lita på. Väljer du en berg-, jord-, sjö- eller luftvärmepump från IVT så får du:

10 års garanti på kompressorn, som är hjärtat i värmepumpen*
6 års garanti på övriga delar i värmepumpen*

En såpass omfattande garanti gör att du slipper teckna separat försäkring, eller utnyttja din hemförsäkring om något går sönder. Det spar du både premier och självrisk på.

*För att se garantivillkor klicka här.

INTRESSSERAD? KONTAKTA OSS.

Aldrig mer än 24 timmar utan värme
Om du skulle få ett driftstopp som orsakats av din värmepump garanterar vi att du får värme i huset igen inom 24 timmar. Den här garantin gäller under vinterhalvåret (1 nov – 31 mars) och under hela värmepumpens sexåriga garantitid. Hitta rätt värmepump för dina behov och få en offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara.

"VI TAR ANSVAR"

ENWELL MÄLARDALEN
RING OSS GÄRNA PÅ 020-51 02 00


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

mälardalen mälardalen installation
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.