KONTAKTA OSS

Vi är specialister på fastigheter av hållbara energilösningar

KONTAKTA OSS

FASTIGHETER i mälardalen

För såväl flerfamiljshus som kommersiella fastigheter står uppvärmning och kylning för den absolut största delen av energikostnaden. Men det finns stora pengar att spara. Bergenergi nyttjar solenergin som finns lagrad i berget under oss. Både till uppvärmning och kylning. Bergvärme innebär faktiskt att upp till 85 procent av energibehovet för uppvärmning och kyla hämtas från berggrunden. Dessutom minskar miljöpåverkan och värdet på fastigheten ökar.

KONTAKTFORMULÄR

ENWELL Mälardalen tar ansvar

När ett bergenergiprojekt inte ger det förväntade resultatet beror det ofta på att flera parter varit involverade och att ingen tagit ansvar för vare sig kvalitet eller effektivitet för hela projektet.

Tillsammans med vårt systerföretag ENWELL BGE så är vi en del av ENWELL, som är moderbolag i landets största grupp av bergenergibolag. Det innebär att vi kan hantera stora projekt utan att involvera underleverantörer eller mellanhänder. Genom att ha full kontroll på alla delar i projektet kan vi garantera att du får den kvalitet och effektivitet du kan förvänta dig av en bergenergianläggning.

FAQ

Här får du svar och information om vanligt ställda frågor angående fastighetsvärmepumpar:

Bergenergi till stora fastigheter bygger på en kombination av flera tekniker: borrteknik, kollektorer, värmepumpar samt datorstödd styrning och övervakning. Effektiviteten i en bergenergianläggning avgörs till stor del av hur väl alla tekniker och komponenter kombineras och dimensioneras.

Datorstödd styrning har avgörande betydelse för hur väl berggrunden och marken används för lagring av energi mellan årstiderna. Datorbaserad övervakning gör att drift och effektivitet i anläggning kontinuerligt mäts i jämförelse med förväntade och garanterade nivåer.

Dagens bergenergianläggningar har mycket hög driftsäkerhet och en livslängd på mellan 20 år för värmepumparna och över 50 år för borrhålen.

Kontakta oss för rådgivning av bergvärmeanläggning
Oavsett om du bara har frågor, vill ha en rådgivning eller om du vill ha ett besök inför en installation så är du välkommen att höra av dig till oss.

När det gäller installationen har vi självklart ansvarsförsäkring, både all egen personal och underentreprenörer är certifierade och specialister på det dom gör. Vi är alltid redo att hjälpa dig att få ett så bra inomhusklimat som möjligt.

"Sänk fastighetens energikostnad med upp till 85%"

ENWELL MÄLARDALEN
RING OSS GÄRNA PÅ 020-51 02 00

Engsholms Slott
Slottet har nyligen installerat en värmepumpsanläggning. En smart investering både ekonomiskt och miljömässigt. Med ny teknologi för övervakning och styrning kan slottet hållas varmt på ett sätt som dom inte upplevt på 30 år.

Sjöviks folkhögskola
Här nedan berättar Jonas från Sjöviks folkhögskola om bergvärmeinstallationen levererad av ENWELL. Skolan har nu en estetiskt tilltalande, miljövänlig och modern anläggning som de känner är en bra investering.

 

Kundcase/REFERENSOBJEKT

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

mälardalen mälardalen fastigheter
Firstname
Phone
Namn *
E-post
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.